BØRNEFYSIOTERAPI

Vores børnefysioterapeut hedder Karin og har mere end 18 års erfaring inden for børnefysioterapi. Hendes vigtigste mål er at hjælpe børn og deres familier med at trives og udvikle sig motorisk og sansemæssigt udfra de forudsætninger de har.

Eksempler på ydelser

Mere om Karin

Karin har bl.a. erfaring med at arbejde med skæve kranier, favoritside og/eller torticollis, forsinket motorisk udvikling samt diverse diagnoser fx cerebral parese, klumpfødder, hypermobilitet mm. Gennem en omhyggelig motorisk screening ift. den givne alder identificeres præcist de behov, som barnet har, og behandlingen iværksættes individuelt for at sikre optimale resultater.

Efter at have arbejdet over 10 år i Den Ambulante Børneterapi i København, har Karin nu taget skridtet til at etablere sin egen lille klinik. Dette giver hende mulighed for at skabe en personlig og støttende atmosfære, der er skræddersyet til hver enkelt families behov. Karin vægter forældresamarbejdet meget højt, da hun mener, at et stærkt samarbejde med forældrene er afgørende for barnets positive motoriske udvikling og forløbets langsigtede succes.

Karin tager sig altid god tid til at lytte til forældrene og forstå barnets unikke udfordringer og skaber et trygt og støttende miljø, hvor både barn og forældre føler sig set og hørt.

Udover individuelle behandlinger tilbyder Karin også spændende hold, hvor barnet kan styrke de motoriske færdigheder gennem sjove og stimulerende aktiviteter.

 

Børnefyssen tilbyder også...

Baby-rytmik hold sammen med mor/far. I er som forældre aktive sammen med jeres barn, og I vil få ideer til stimulation af jeres barn gennem leg, viden om barnets sanser, deres udvikling mm.

Få besøg af børnefyssen i din mødregruppe. I hjemlige omgivelser kan du få besøg og fx få idéer til hvordan baby stimuleres ift. nærmeste udviklingzone, babymassage mm.