BESØG I MØDREGRUPPE

Vores børnefysioterapeut hedder Karin og har mere end 18 års erfaring inden for børnefysioterapi. Hendes vigtigste mål er at hjælpe børn og deres familier med at trives og udvikle sig motorisk og sansemæssigt udfra de forudsætninger de har.

 

Overblik over et besøg i mødregruppe

Indhold

Hvornår, varighed og sted

Pris og rater

Ønsker du at komme i kontakt med Karin, kan du skrive til hende.

 KONTAKT KARIN HER

Mere om et besøg i mødregruppen

Karin er børnefysioterapeut og kommer gerne på besøg i din mødregruppe

Hvis du bor på Sjælland og sammen med din mødregruppe kunne tænke dig et besøg af en børnefysioterapeut i jeres hjem imens i mødes, så er det muligt at booke her på siden.

Et besøg aftales på forhånd ift. både indhold, dato og tid og kan fx. indeholde følgende: instruktion i babymassage, idéer til hvordan baby stimuleres ift. nærmeste udviklingzone, baby-rytmik – sansemotorisk stimulation eller andre særlige ønsker.

Ved bookning af besøg, får du og hele din mødregruppe helt ekstraordinært adgang til fysiofeminin.dk i 6 mdr. til en værdi af 474kr pr. person. Her kan du finde online aktiviteter som kan laves i eget hjem, på farten eller andre steder. Du får bl.a. adgang til klassisk yoga, intervaltræning, babymassage, akrokids mm. Se mere her: https://www.fysiofeminin.dk/baby/

Et besøg i mødregruppen varer i 60 minutter og koster 899kr + kørsel. Er der ikke en tid der passer ledig, er du velkommen til at skrive til karin@fysikogsport.dk og høre om der er andre alternativer.

Børnefyssen tilbyder også...

Baby-rytmik hold sammen med mor/far. I er som forældre aktive sammen med jeres barn, og I vil få ideer til stimulation af jeres barn gennem leg, viden om barnets sanser, deres udvikling mm.


Individuel behandling/vurdering samt motorisk screening hvor Karin tager sig god tid til at lytte til forældrene og forstå barnets unikke udfordringer og skaber et trygt og støttende miljø, hvor både barn og forældre føler sig set og hørt.