Klinik med få specialer

Mads Hyldgaard driver en lille klinik i Taastrup. Mads har i mange år været ejer af en større klinik i Ølstykke. Visionen med klinikken er at skabe en nærværende oplevelse, hvor kvalitet og faglighed er i fokus, uden at tidspres er en barriere for en god konsultation.

Mads er eksamineret sportsfysioterapeut og arbejder primært med fod, ankel og knæproblemer. Klinikken har kun åbent 2-3 dage om ugen, da Mads også arbejder i et lægehus som diagnostisk fysioterapeut. Udover at undersøge og behandle patienter er Mads underviser i Dansk Selskab for Sportsfysioterapi, hvor han underviser læger og fysioteraputer i utralydsscanning.

Mads tilbyder primært dignostisk af led og muskelproblemer, udarbejdelse af indlægssåler til børn og voksne, ultralydsscanning og 1:1 genoptræning af mere langevarige skader.

Grundig vurdering
Læs mere Her
Såler til børn og voksne
Læs mere her
Tidligere
Næste

Vores primære ydelser

Grundig undersøgelse

Få vurderet din skade af en erfaren fysioterapeut. Ultralydsscanning er altid inkluderet i prisen, hvis det vurderes at være nødvendigt

Såler til børn

Vi laver den specielle solemaids sål til børn som virker på 90% af alle med hælsmerter

Såler til voksne

Vil laver indviduel tilpassede såler til voksne og bruger supersole som især er gode til hælsmerter og smerter i forfoden