Klinik med få specialer

Fysik og Sport er en lille klinik men med fysioterapeuter med mange års erfaring, Mads har selv tidligere drevet en større klinik i Ølstykke og Karin har i mange år arbejdet i den Ambulante børneterapi i København

Mads har i mange år været ejer af en større klinik i Ølstykke. Visionen med den nuværende klinik er at skabe en nærværende oplevelse, hvor kvalitet og faglighed er i fokus, uden at tidspres er en barriere for en god konsultation.

Mads er eksamineret sportsfysioterapeut og arbejder primært med fod, ankel og knæproblemer. Klinikken har kun åbent 2-3 dage om ugen, da Mads også arbejder i et lægehus som diagnostisk fysioterapeut. Udover at undersøge og behandle patienter er Mads underviser i Dansk Selskab for Sportsfysioterapi, hvor han underviser læger og fysioterapeuter i utralydsscanning.

Mads tilbyder primært diagnostik af led og muskelproblemer, udarbejdelse af indlægssåler til børn og voksne, ultralydsscanning og 1:1 genoptræning af mere langevarige skader.

Vores børnefysioterapeut hedder Karin og har mere end 18 års erfaring inden for børnefysioterapi. Hendes vigtigste mål er at hjælpe børn og deres familier med at trives og udvikle sig motorisk og sansemæssigt med de forudsætninger de har.
Efter at have arbejdet over 10 år i Den Ambulante Børneterapi i København har hun nu taget muligheden for at skabe en personlig og støttende atmosfære, der er skræddersyet til hver enkelt families behov i denne lille klinik. Karin vægter forældresamarbejdet meget højt da et stærkt samarbejde er afgørende for barnets positive motoriske udvikling og forløbets langsigtede succes.

Karin har bl.a. erfaring med at arbejde med skæve kranier, favoritside og/eller torticollis, forsinket motorisk udvikling samt diverse diagnoser fx cerebral parese, klumpfødder, hypermobilitet, bløde børn mm. Karin er også uddannet i at lave såler til børn med hælsmerter.

Vores primære ydelser

Grundig undersøgelse

Få vurderet din skade af en erfaren fysioterapeut. Ultralydsscanning er altid inkluderet i prisen, hvis det vurderes at være nødvendigt

Såler til børn

Vi laver den specielle Solemaids sål til børn som virker på 90% af alle med hælsmerter

Såler til voksne

Vil laver indviduel tilpassede såler til voksne og bruger Supersole som især er gode til hælsmerter og smerter i forfoden