BABYTJEK

Vores børnefysioterapeut hedder Karin og har mere end 18 års erfaring inden for børnefysioterapi. Hendes vigtigste mål er at hjælpe børn og deres familier med at trives og udvikle sig motorisk og sansemæssigt udfra de forudsætninger de har.

 

Overblik over et BabyTjek

Ønsker du at komme i kontakt med Karin, kan du skrive til hende.

 KONTAKT KARIN HER

Mere om et BabyTjek

Karin er børnefysioterapeut og har stor erfaring i at lave BabyTjek!

Ved et BabyTjek tager vi en snak om hvad der rør sig hos jer og jeres baby. Er der nogle bekymringer, kommer I til at sammenligne med de andre i mødregruppen, ser i nogle specifikke udfordringer eller vil I blot tjekke op på at alt er som det skal være, så kan et BabyTjek være en rigtig god ide.

Her gennemgår vi sammen evt. udfordringer og/eller bekymringer og efter en undersøgelse sammenholdt med samtalen med jer forældre, lægges en plan for evt. videre forløb. Derudover vil I blive vejledt i relevante og konkrete små øvelser som både kan støtte op omkring udfordringer, men også ift. generel motorisk udvikling.

Et BabyTjek varer i 30-45 minutter og koster 699kr. Som medlem af Sygesikring Danmark får du et tilskud på 133kr.

Børnefyssen tilbyder også...

Baby-rytmik hold sammen med mor/far. I er som forældre aktive sammen med jeres barn, og I vil få ideer til stimulation af jeres barn gennem leg, viden om barnets sanser, deres udvikling mm.


osteporose (19)

Få besøg af børnefyssen i din mødregruppe. I hjemlige omgivelser kan du få besøg og fx få idéer til hvordan baby stimuleres ift. nærmeste udviklingzone, babymassage mm.