Hælsmerter hos børn - Solemaids i Taastrup

Hvorfor får så mange børn og unge smerter i hælen?

Hælsmerter hos børn skyldes næsten altid Sever’s syndrom. Syndromet er en smertefuld gene, som sidder på den bagerste del af hælbenet. Det opstår hyppigst hos meget aktive børn i alderen 6-14 år, og syndromet udvikler sig, når gentagne belastninger af hælen forstyrrer hælbenets vækstzone 

Speciallavet børnesål (Solemaids) løser problemet!

Klinikken i Taastrup er certificeret til at lave den specielle solemaids sål som hjælper børn der har ondt i hælen. 

Du kan kun få denne sål hos udvalgte fysioterapeuter, da det kræver forskellige opmålinger og test at få sålen tilpasset.

Sålen hjælper hurtigt og 90% af alle børn får effekt så den kan fortsætte med at være aktive.

Med sålerne i skoene undgår barnet at belaste hælene, og smerten i hælene bliver mindre eller forsvinder helt. Med sålerne i skoene bliver dit barn hurtigt aktivt og kan vende tilbage til sin idræt.

Der er 100% returret på sålen, hvis den ikke har effekt.

 

100 % returret, hvis sålen ikke har effekt.

Test din barn for severs syndrom

Mads og Per fortæller om sålerne

Artikler

Hælsmerter
Karin Hyldgaard

Hælsmerter hos Børn

Hælsmerter kan forekomme hos børn af forskellige aldre og kan have flere årsager. Det er vigtigt at forstå, hvordan man kan identificere og behandle hælsmerter hos børn for at sikre deres sundhed og velvære. I denne artikel vil vi udforske nogle af de mest almindelige årsager til hælsmerter hos børn samt behandlingsmuligheder

Læs mere »
Hælsmerter
Karin Hyldgaard

Severs syndrom

Severs syndrom kan behandles !

Severs syndrom kan være en smertefuld byrde for børn, der elsker sport og fysisk aktivitet. Denne tilstand manifesterer sig som smerte i den bagerste del af hælben, og den opstår, når gentagne belastninger forstyrrer vækstzonen i hælben, mens knoglen stadig er blød.

Typisk rammer Severs syndrom børn i alderen 7-16 år, især dem med en høj grad af fysisk aktivitet, såsom fodbold, håndbold, gymnastik, og andre sportsgrene, der involverer løb og hop.

Læs mere »

Vores primære ydelser

Grundig undersøgelse

Få vurderet din skade af en erfaren fysioterapeut. Ultralydsscanning er altid inkluderet i prisen, hvis det vurderes at være nødvendigt

Såler til børn

Vi laver den specielle solemaids sål til børn som virker på 90% af alle med hælsmerter

Såler til voksne

Vil laver indviduel tilpassede såler til voksne og bruger supersole som især er gode til hælsmerter og smerter i forfoden

Vurdering

Mads er en erfaren fysioterapeut og har taget efteruddannelse inden for undersøgelse og diagnostik. En gang om ugen er Mads tilknyttet et lægehus, hvor han arbejder som diagnostisk fysioterapeut. Mads underviser andre fysioterapeuter i Ultralydsscanning og bruger selvfølgelig dette, når det er nødvendigt i klinikken. En scanning er altid inkluderet i konsultationsprisen.

Såler til børn

Klinikken er certificeret til at lave den særlige Solemaids sål, som hjælper børn der har ondt i hælen. Du kan kun få denne sål hos udvalgte fysioterapeuter, da det kræver forskellige opmålinger og test at få sålen tilpasset. Sålen hjælper hurtigt og 90% af alle børn. Der er 100% returret på sålen.

Få ydelser, men høj kvalitet

Mads udbyder få ydelser, selvom han egentlig er bredt uddannet. Han har specialiseret sig i få ting over de sidste år og derfor vil du komme ind til fysioterapeut der har fordybet sig i netop disse problematikker.

Såler til voksne

Klinikken er certificeret til at lave den særlige Supersole til voksne. Klinikken har et stor udvalg som passer til sport, den smalle fod, den brede fod etc. Sålen bliver opvarmet i specielt udstyr og derefter bliver den tilpasset og løftet så den lige netop passer til din fod. Der er 100% returret på sålen.