BABYRYTMIK

Vores børnefysioterapeut hedder Karin og har mere end 18 års erfaring inden for børnefysioterapi. Hendes vigtigste mål er at hjælpe børn og deres familier med at trives og udvikle sig motorisk og sansemæssigt ud fra de forudsætninger de har.

Overblik over Babyrytmik

Indhold

Opstart, varighed og sted

Pris og rater

Ønsker du at komme i kontakt med Karin vedr. holdet, kan du skrive til hende.

 KONTAKT KARIN HER

Mere om Babyrytmik

Karin er børnefysioterapeut og underviser på holdet

Vores baby-rytmik hold foregår af små hold af 3-4 deltagere med mor/far. I er som forældre aktive sammen med jeres barn, og I vil få ideer til stimulation af jeres barn gennem leg, viden om barnets sanser og deres udvikling. Desuden er én af træningsgangene afsat til babymassage, som I også vil kunne udføre hjemme.

Træningen består af en række lege, som styrker barnets sansemotorik og som er overkommelige og enkle at udføre med barnet. Det hele foregår på børnenes præmisser og de har derfor mulighed for at trække sig, hvis der er behov for det.

Ved tilmelding til Babyrytmisk får du helt ekstraordinært adgang til fysiofeminin.dk i 6 mdr. til en værdi af 474kr. Her kan du finde online aktiviteter som kan laves i eget hjem, på farten eller andre steder. Du får bl.a. adgang til klassisk yoga, intervaltræning, babymassage, akrokids mm. Se mere her: https://www.fysiofeminin.dk/baby/

Babyrytmik afholdes onsdage kl. 9.30 eller 11 og varer i 45 minutter. Det er for børn mellem 2-6 mdr. eller 6-11 mdr.  Der er løbende optag og varer 6 uger frem fra opstart.

Børnefyssen tilbyder også...

Individuel behandling/vurdering samt motorisk screening hvor Karin tager sig god tid til at lytte til forældrene og forstå barnets unikke udfordringer og skaber et trygt og støttende miljø, hvor både barn og forældre føler sig set og hørt.

Få besøg af børnefyssen i din mødregruppe. I hjemlige omgivelser kan du få besøg og fx få idéer til hvordan baby stimuleres ift. nærmeste udviklingzone, babymassage mm.