Såler til voksne - Supersole

En supersole til voksne er ofte et vigtigt redskab, hvis du har hælsmerter eller betændelse i svangsenen under foden. Sålen er også god, hvis du har forfodssmerter eller udstråling ud i tæerne. Sålen varmes og tilpasses individuelt til din fod og der laves juteringer på sålen som er nødvendig til at løse problemet. Vi laver sålen på baggrund af en fysioterapeutisk undersøgelse og ofte ultralydsscanner vi din fod. Ultralydsscannning er altid med i prisen, hvis vi vurderer det er nødvendigt.

Sålen bliver fremstillet og klar til brug samme dag som du er på klinikken.

100 % returret, hvis sålen ikke har effekt.

Se Mads fortælle om supersole

Vores primære ydelser

Grundig undersøgelse

Få vurderet din skade af en erfaren fysioterapeut. Ultralydsscanning er altid inkluderet i prisen, hvis det vurderes at være nødvendigt

Såler til børn

Vi laver den specielle solemaids sål til børn som virker på 90% af alle med hælsmerter

Såler til voksne

Vil laver indviduel tilpassede såler til voksne og bruger supersole som især er gode til hælsmerter og smerter i forfoden

Vurdering

Mads er en erfaren fysioterapeut og har taget efteruddannelse inden for undersøgelse og diagnostik. En gang om ugen er Mads tilknyttet et lægehus, hvor han arbejder som diagnostisk fysioterapeut. Mads underviser andre fysioterapeuter i Ultralydsscanning og bruger selvfølgelig dette, når det er nødvendigt i klinikken. En scanning er altid inkluderet i konsultationsprisen.

Såler til børn

Klinikken er certificeret til at lave den særlige Solemaids sål, som hjælper børn der har ondt i hælen. Du kan kun få denne sål hos udvalgte fysioterapeuter, da det kræver forskellige opmålinger og test at få sålen tilpasset. Sålen hjælper hurtigt og 90% af alle børn. Der er 100% returret på sålen.

Få ydelser, men høj kvalitet

Mads udbyder få ydelser, selvom han egentlig er bredt uddannet. Han har specialiseret sig i få ting over de sidste år og derfor vil du komme ind til fysioterapeut der har fordybet sig i netop disse problematikker.

Såler til voksne

Klinikken er certificeret til at lave den særlige Supersole til voksne. Klinikken har et stor udvalg som passer til sport, den smalle fod, den brede fod etc. Sålen bliver opvarmet i specielt udstyr og derefter bliver den tilpasset og løftet så den lige netop passer til din fod. Der er 100% returret på sålen.