SMERTER HOS BØRN

Knæ, hæl, hofte og lyske smerter ses hyppigt hos børn. Det er vigtigt om man finder ud af om at problemet er relateret til at barnet er i vækst(vækstzonen). Det kunne f.eks. være osgood schlatter(knæ) eller severs syndrom(hæl). Derefter er det vigtigt at afdække om barnet har en ovebelastning pga. interne eller eksterne faktorer. Interne faktorer er f.eks. barnets måde at bevæge sig på eller den fysiske form. Eksterne faktorer er ofte træningsfrekvens, underlag eller sko.

Nogle børn kan have svært ved at udtrykke smerte, de kan have svært ved at holde sig i ro og lave øvelser som voksne. Derfor er det vigtigt at man finder en professionel som kan tilpasse et forløb, til både barn og forældre, så de kan blive uddannet og få klarhed om skaden

Forreste knæsmerter er det hyppigste knæproblem hos børn

Se program og guide til unge med knæsmerter

UDDRAG:

Niveauer: 

Trin 1. Let Gang/cykling (laveste belastningsniveau) 

Trin 2. Hurtig gang/medium til hård cykling

Trin 3. Langsomt løb 

Trin 4. Trapper 

Trin 5. Løb i medium fart, og hop 

Trin 6. Løb og hop i høj fart (højeste belastningsniveau)

FÅ KLINIKKEN TIL AT HJÆLPE JER MED OM DETTE FORSKNINGSBASEREDE PROGRAM ER RELEVANT TIL DIT BARN 

Hofte og lyske smerter

Hofte / lyskesmerter

“Der findes ofte meget simple løsninger på hofte/lyske smerter hos børn. Det kræver dog en grundig undersøgelse, da der er mange strukturer i området”

Vores primære ydelser

Grundig undersøgelse

Få vurderet din skade af en erfaren fysioterapeut. Ultralydsscanning er altid inkluderet i prisen, hvis det vurderes at være nødvendigt

Vurdering af børn

Mads har mange års erfaring med behandling af børn og ved hvad det kræver for at opnå det bedste forløb og den bedste effekt

Udannelse af forældre

Når man behandler børn er det altid vigtigt at man uddanner forældrene til at forstå problemet så de kan bakke deres barn op på den bedste måde imens skade står på

Vurdering

Mads er en erfaren fysioterapeut og har taget efteruddannelse inden for undersøgelse og diagnostik. En gang om ugen er Mads tilknyttet et lægehus, hvor han arbejder som diagnostisk fysioterapeut. Mads underviser andre fysioterapeuter i Ultralydsscanning og bruger selvfølgelig dette, når det er nødvendigt i klinikken. En scanning er altid inkluderet i konsultationsprisen.

Såler til børn

Klinikken er certificeret til at lave den særlige Solemaids sål, som hjælper børn der har ondt i hælen. Du kan kun få denne sål hos udvalgte fysioterapeuter, da det kræver forskellige opmålinger og test at få sålen tilpasset. Sålen hjælper hurtigt og 90% af alle børn. Der er 100% returret på sålen.

Få ydelser, men høj kvalitet

Mads udbyder få ydelser, selvom han egentlig er bredt uddannet. Han har specialiseret sig i få ting over de sidste år og derfor vil du komme ind til fysioterapeut der har fordybet sig i netop disse problematikker.

Såler til voksne

Klinikken er certificeret til at lave den særlige Supersole til voksne. Klinikken har et stor udvalg som passer til sport, den smalle fod, den brede fod etc. Sålen bliver opvarmet i specielt udstyr og derefter bliver den tilpasset og løftet så den lige netop passer til din fod. Der er 100% returret på sålen.