SENIORHOLD

Vores 1-4 Seniorhold er designet til at give dig en skræddersyet træningsoplevelse samtidig med nærvær og plads til forskellighed.

Vores fysioterapeut, Karin er erfaren i arbejdet med ældre og har viden om, hvordan man skånsomt kan forbedre styrke, balance, koordination og bevægelighed. Hun vil guide og motivere dig gennem træningen og sikre, at øvelserne udføres korrekt og sikkert.

 

Overblik over Seniorhold

Indhold

Opstart, varighed og sted

Pris og rater

Ønsker du at komme i kontakt med Karin vedr. holdet, kan du skrive til hende.

 KONTAKT KARIN HER

Mere om Seniorholdet

Karin er fysioterapeut og underviser på holdet

På seniorholdet fokuseres på at forbedre styrke, balance, koordination og bevægelighed og samtidig give nærvær og plads til forskellighed ved maximalt at være 4 deltagere på holdet.

Dette træningshold er specielt for ældre deltagere (60+), der ønsker at forbedre deres generelle fysik og bevægelighed. Uanset om du er nybegynder eller har træningserfaring, vil vores træning være tilpasset dit niveau.

Seniorholdet forløber over 6 uger, hvor vi fysisk mødes ugentligt. Samtidig har du mulighed for hjemmefra at træne specifikke træningsaktiviteter, som er relevante for netop dig og som er let tilgængelige via vores helt egen træningsportal seniorzonen.dk Træningen, både når vi ses og når du træner hjemmefra, vil omfatte forskellige øvelser, der sigter mod at styrke musklerne, forbedre balancen, træne koordination og øge bevægeligheden og der vil altid blive taget hensyn til individuelle behov, så træningen passer til den enkeltes niveau og eventuelle skavanker.

Målet er at skabe en positiv og sjov træningsoplevelse, der forbedrer din generelle fysik og livskvalitet. Og 3 måneder efter opstart, laver vi en opfølgning, hvor vi over telefonen tager en snak om hvordan det er gået, om målet er opnået, hvad der skal ske nu osv. 

Ved tilmelding til Seniorhold får du helt ekstraordinært adgang til seniorzonen.dk i 3 mdr. til en værdi af 387kr. Her kan du finde online aktiviteter som kan laves i eget hjem, på farten eller andre steder. Du får bl.a. adgang til yoga, styrketræning, balancetræning, pulstræning, diverse videnskurser mm. Se mere her: https://www.seniorzonen.dk/

Seniorhold afholdes tirsdage kl. 8.00 og 16.00 og varer 45 minutter.