ūüĆüūüéČ Vind et gavekort p√• 300 kr. til vores fantastiske Seniorhold! ūüéČūüĆü

Vi inviterer dig til at deltage i vores spændende konkurrence og få chancen for at vinde et gavekort på 300 kr. til vores Seniorhold.

TILMELD DIG NYHEDSBREVET OG DELTAG I VORES KONKURRENCE

Du kan til enhver tid igen afmelde dig nyhedsbrevet.

 

Konkurrencevilkår: Hvis du vinder gavekortet, skal det aktiveres inden 3 dage og kan kun bruges på de seniorhold der er aktive på vindertidspunktet. Du kan ikke bruge gavekortet til fremtidige hold. Du kan ikke ombytte gavekortet til penge eller andre ydelser hos fysikogsport.dk. Har du IKKE brugt gavekortet inden de 3 dage, vil gavekortet ikke være aktivt længere.

 

ūüďÜ Konkurrencen slutter mandag d. 14. august 2023, s√• s√łrg for at deltage i tide! Held og lykke! ūüćÄ

Bemærk: Denne konkurrence er på ingen måde sponsoreret, administreret eller associeret med Facebook. Deltagere er forpligtede til at overholde de gældende konkurrencevilkår.

Læs om seniorholdet

Vores 1-4 Seniorhold er designet til at give dig en skræddersyet træningsoplevelse samtidig med nærvær og plads til forskellighed.

 

Vores fysioterapeut, Karin er erfaren i arbejdet med √¶ldre og har viden om, hvordan man sk√•nsomt kan forbedre styrke, balance, koordination og bev√¶gelighed. Hun vil guide og motivere dig gennem tr√¶ningen og sikre, at √łvelserne udf√łres korrekt og sikkert.

osteporose (17)

Overblik over Seniorhold

Indhold

Opstart, varighed og sted

Pris og rater

Mere om Seniorholdet

Karin er fysioterapeut og underviser på holdet

På seniorholdet fokuseres på at forbedre styrke, balance, koordination og bevægelighed og samtidig give nærvær og plads til forskellighed ved maximalt at være 4 deltagere på holdet.

Dette tr√¶ningshold er specielt for √¶ldre deltagere (60+), der √łnsker at forbedre deres generelle fysik og bev√¶gelighed. Uanset om du er nybegynder eller har tr√¶ningserfaring, vil vores tr√¶ning v√¶re tilpasset dit niveau.

Seniorholdet forl√łber over 12 uger, hvor vi fysisk m√łdes hver anden uge og modsatte uge arbejder du hjemmefra med specifikke tr√¶ningsaktiviteter, som er relevante for netop dig og som er let tilg√¶ngelige via vores helt egen tr√¶ningsportal seniorzonen.dk Tr√¶ningen, b√•de n√•r vi ses og n√•r du tr√¶ner hjemmefra, vil omfatte forskellige √łvelser, der sigter mod at styrke musklerne, forbedre balancen, tr√¶ne koordination og √łge bev√¶geligheden og der vil altid blive taget hensyn til individuelle behov, s√• tr√¶ningen passer til den enkeltes niveau og eventuelle skavanker.

Målet er at skabe en positiv og sjov træningsoplevelse, der forbedrer din generelle fysik og livskvalitet.

Ved tilmelding til Seniorhold får du helt ekstraordinært adgang til seniorzonen.dk i 6 mdr. til en værdi af 594kr. Her kan du finde online aktiviteter som kan laves i eget hjem, på farten eller andre steder. Du får bl.a. adgang til yoga, styrketræning, balancetræning, pulstræning, diverse videnskurser mm. Se mere her: https://www.seniorzonen.dk

Seniorhold afholdes tirsdage i lige uger kl. 9 og 15.30 og varer 45 minutter. I ulige uger tr√¶nes der hjemmefra med individuelle tr√¶ningsprogrammer. Vi starter op i uge 34 og l√łber 12 uger frem.

Har du sp√łrgsm√•l s√• skriv til os p√• karin@fysikogsport.dk